Vârsta - nu este un obstacol pentru viață! Medicul cardiolog în vârstă de 109 ani a împărtășit secretul longevității sale și sănătății excelente

Cunoscutul medic cardiolog român Marinescu Andrei s-a pensionat la vârsta de 70 de ani, deși a rămas tânăr cu inima și trupul. Este pensionar deja de 39 de ani, iar Casa Națională de Pensii Publice îl urăște! La acest moment, academicianul are 109 ani, dar se simte ca la 60 de ani.


Dl. Marinescu spune că secretul longevității sunt vasele sanguine."Dacă acestea sunt curate și sănătoase, poți extinde durata de viata și să te simți mai sănătos. " A afirmat medicul cardiolog Marinescu Andrei.

Reporterul nostru a reușit să ia un interviu de la Dl. Marinescu, care a explicat metoda sa de curățare a vaselor sanguine ce prelungește viața

La cei 109 ani, Dl. Marinescu a primit felicitări de la președinte. O fotografie la locul de muncă al Dlui. Marinescu.

Dle. Marinescu, ați afirmat în repetate rânduri că vasele sanguine curate sunt baza sănătății. De ce?

- Simplu. Funcționarea organelor și sistemelor din organism depinde de calitatea circulației sanguine. Circulația sanguină înseamnă livrarea oxigenului și substanțelor nutritive către organele interne, precum și colectarea dioxidului de carbon și a produselor metabolice. În copilărie, adolescență, tinerețe, ne mișcăm mult, vasele sunt noi, elastice, curate -nutriția organelor se petrece la maximum. Cu vârsta, facem mai puțină mișcare, iar vasele noastre încep să se murdărească. Aceasta se petrece din cauza mai multor factori, nu doar dăunători (de exemplu, fumatul, alimentația nesănătoasă, ecologia, modul de viață sedentar), ci și naturali (depunerea de lipide, proces ce se produce în toate organismele).

Ce înseamnă vase sanguine ”murdare”? Imaginați-vă niște țevi pline de rugină. Ce se întâmplă? Presiunea apei crește, iar apa are gust neplăcut. Același lucru se petrece și cu vasele sanguine. Atunci când se depune pe ele colesterolul sau alte substanțe, presiunea crește ( vasele murdare sunt cauza principală a hipertensiunii!), sângele conține impurități, circulația sanguină este dereglată. În consecință, se produc schimbări în toate organele și sistemele din organism. Chiar și pielea este un anumit sistem.

Corpul uman începe să îmbătrânească. Dacă aveți grijă să curățați vasele sanguine, aveți șansa să trăiți cel puțin 20 de ani, fără dureri ale organelor sau articulare, iar creierul va funcționa excelent. Cu alte cuvinte, curățarea vaselor sanguine vă poate prelungi viața și sănătatea. Și nu este doar o teorie. Am recomandat această metodă pacienților mei și o practic personal. Toți cei care mi-au ascultat sfatul, i-au depășit pe cei de o vârstă cu ei.

În acest mod are loc murdărirea treptată a vaselor. Dacă nu ați curățat niciodată vasele sanguine și aveți peste 40 de ani, ele conțin multe impurități. Aceasta vă poate afecta sănătatea sau poate că acest proces deja a început.

Ce patologii pot provoca vasele sanguine ”murdare”?

- Așa cum am menționat deja, întregul organism suferă. Dar în primul rând, sunt afectate organele și sistemele legate direct de circulația sanguină- sistemul cardiovascular.

Impuritățile din vasele sanguine pot provoca apariția următoarelor boli:

 • Ateroscleroza. Vasele încetează să-și exercite funcțiile: vasele mici sunt complet înfundate, iar cele principale conțin depozite mari de colesterol.
 • Boala cardiacă ischemică. Este cauzată de deficiență regulată de sânge în vasele coronare, care, la rândul său, se dezvoltă din cauza impurităților din vase.
 • Accident vascular cerebral. Dereglările de alimentare cu sânge a țesutului cerebral provoacă moartea terminațiilor nervoase ceea ce duce la pierderea anumitor funcții.
 • Hipertensiunea. Impuritățile vaselor sanguine provoacă îngustarea lumenului și creșterea tensiunii arteriale.
 • Varice. Apare în interiorul organismului, nu doar pe picioare (fapt alarmant pentru sexul feminin). Hemoroizii sunt o consecință a dilatației venoase.
 • Tromboza venoasă și arterială. Depunerile de impurități din vasele sanguine formează trombi și produc moartea vasului, ceea ce poate conduce la moartea unui grup de celule dintr-un organ. Dacă trombul se desprinde și ajunge în sânge se poate produce blocarea vaselor sanguine ale inimii, atacul de cord, care în 70% din cazuri se soldează cu decesul.

Aceste fotografii demonstrează pericolul pentru sănătate pe care îl poartă depunerile din vasele sanguine și cu cât vă reduc viața.


Inima unei femei, decedată în urma unui infarct miocardic


Bărbat cu vârsta de 53 ani care a suferit un accident vascular cerebral. Accidentul vascular cerebral conduce ÎN TOATE CAZURILE la invaliditate, acești pacienți necesită îngrijiri speciale. Cauza este blocarea vaselor de sânge.


Varicele de care suferă multe femei este o altă consecință directă a depunerilor din vase.

Această situație ia amploare. Bolile cardiovasculare provoacă de 4 ori mai multe decese decât celelalte cauze. Medicii sunt conștienți de acest lucru, știu că este necesară curățarea vaselor, dar din anumite motive, medicina română o neglijează. Majoritatea medicilor prescriu remedii pentru scăderea tensiunii arteriale în cazul hipertensiunii. Acestea însă nu sunt menite să vindece, ci au un efect temporar. E necesar ca vasele sanguine să fie curățate. Apropo, această metodă e practicată de toți oamenii din Occident cu vârsta peste 35-40 de ani de mai bine de jumătate de secol. Toți pacienții de acolo cunosc despre necesitatea curățării vaselor. M-am tot întrebat mereu de ce nu se întâmplă la fel și la noi.

Există simptome care ne fac să ne dăm seama de prezența depunerilor din vasele de sânge?

- Sigur că da. Principalele simptome sunt:

 • Migrenele
 • Dereglările de memorie
 • Oboseala cronică
 • Insomnia
 • Probleme intime
 • Tulburări ale vederii și auzului
 • Hipertensiunea arterială
 • Tulburări de respirație și stenocardie
 • Culoarea pală a pielii pe picioare
 • Dureri musculare și articulare

Indiferent dacă aveți sau nu unul din aceste simptome, după vârsta de 30 de ani e necesar să curățați vasele sanguine cel puțin o dată la 5 ani. În aces caz, veți imbunatatii sănătate si starea de bine.

Vasele sanguine au capacitatea de a aduna impurități, mai ales la persoanele vârstnice. Pentru aceasta, nu e necesar să mâncați burgeri sau cartofi prăjiți în toată ziua. Chiar și în urma consumului unui cârnaț sau ou prăjit. în vasele sanguine se va depozita o cantitate de colesterol, care în timp se va acumula.

Vă rog să ne povestiți secretul Dvs. de curățare a vaselor sanguine.

- Până nu demult, procesul purificării vaselor sanguine îmi lua câteva luni. Colectam plante medicinale, le căutam la piață sau le comandam de pe Internet și preparam infuzie din ele. Acum nu mai e nevoie să mă ocup cu aceasta, deoarece colegii mei de la Institutul de Boli Cardiovasculare au creat un remediu bun și ieftin pentru curățarea vaselor- ”CARDIO Q10 formula+”. De fapt, acest produs normalizează tensiunea arterială și tratează hipertensiunea, datorită purificării vaselor. Prin urmare, este excelent pentru scopul nostru.Menționez că acest remediu nu conține chimicale, ci doar extracte concentrate din plante medicinale cu proprietăți de curățare a vaselor sanguine. Iată de ce este atât de benefic pentru organism.

Mulți pacienți continuă să îmi ceară sfatul în legătură cu purificarea vaselor sanguine. În ultima perioadă le recomand doar acest produs. Este extrem de eficient dar rezultatele pot sa difere de la persoana la persoana.

Pe site-ul Institutului de Boli Cardiovasculare au fost expuse statisticile oficiale rezultate din studiile clinice. La ele au participat aproximativ 2 mii de pacienți care au urmat un tratament cu ”CARDIO Q10 formula+”.

Rezultatele studiilor:

 • Normalizarea tensiunii arteriale în decurs de 1-2 zile de la administrarea medicamentului - 99% din cazuri
 • Normalizarea ritmului cardiac la finisarea tratamentului - 97% din cazuri
 • Curățarea completă a vaselor sanguine de colesterol după tratament - 99% dintre pacienți
 • Creșterea eficacității tratamentului bolilor cronice - 99% dintre pacienți
 • Ameliorarea stării generale de sănătate - 100% dintre pacienți
 • Absența efectelor secundare în timpul tratamentului - 100% dintre pacienți
 • Rezultatele nu sunt garantate

Cât costă ”CARDIO Q10 formula+” și de unde îl cumpărăm?

— Cunoașteți faptul că pensia nu-ți permite să cumperi medicamente scumpe. N-aș putea recomanda un remediu de acest gen. ”CARDIO Q10 formula+” are preț accesibil.

Este principalul medicament din cadrul campaniei pentru combaterea hipertensiunii arteriale. În cadrul ei, orice doritor poate achiziționa ”CARDIO Q10 formula+” cu 50% reducere.

Mai multe detalii despre cum să obțineți "CARDIO Q10 formula+" cu livrare oriunde în țară

Pentru a comanda ”CARDIO Q10 formula+” este necesar:

 • Să completați cererea pe site-ul oficial.
 • Managerul va lua legătura cu Dvs. pentru a indica adresa de livrare
 • După 4-7 zile (termenul de livrare) veți primi ”CARDIO Q10 formula+”.

Pentru a menține puritatea vaselor sanguine recomand ca tratamentul să fie repetat la fiecare 1-2 ani. Îndeosebi, persoanelor vârstnice. Vă ajută să fortificați sănătatea și să amânați apariția semnelor de îmbătrânire. Vasele sanguine curate sunt un pas catre o sănătate mai buna.

Dle. Marinescu, vă mulțumesc pentru că ne-ați dezvăluit aceste detalii importante în interviul acordat.

În afara interviului, Dl. Marinescu mi-a mărturisit că îi place să muncească în grădină și își ajută copiii, care sunt și ei deja la vârsta de pensionare. Soția sa este și ea o persoană longevivă, are 99 de ani. Ambii fac în fiecare an tratamente pentru curățarea vaselor sanguine. Profesorul este de părerea că aceasta aduce un plus major sanatatii fiecaruia.

ACTUALIZAT : Important! În legătură cu numărul imens de cereri, suntem nevoiți să limităm termenul de desfășurare a campaniei! Etapa actuală va avea loc pentru o scurta perioada de timp! Până la finele campaniei, produsul original ”CARDIO Q10 formula+” poate fi comandat prin intermediul site-ului oficial de către toți doritorii CU 50% REDUCERE!

Pentru a comanda CARDIO Q10 formula+ accesează acest link

 


Comentarii

Flavia F. București

"Mulțumesc! Articolul e foarte interesant. Am comandat deja CARDIO Q10 formula+. "

Raul Ploiești

"Am comandat și am testat deja CARDIO Q10 formula+. De 7 ani sufeream de hipertensiune arterială. Nu-mi mai amintesc acea perioadă când aveam tensiune arterială normală. La recomandarea medicului am decis că trebuie să-mi curăț vasele. După un tratament de o lună cu CARDIO Q10 formula+ tensiunea arterială avea valori normale! Au trecut 2 luni de când nu mai am hipertensiune. E altă viață. Mă simt de o mie de ori mai bine. Recomand tuturor acest remediu excelent, iar cu această reducere, zici că-i un cadou "

Alexandru Craiova

"Am urmat și eu un tratament de o lună cu CARDIO Q10 formula+. Mă simt mai sănătos și mai puternic. Parcă am întinerit. "

Laura Galați

" Mulțumesc. Am comandat. Îmi place că poate fi livrat prin poștă oriunde. "

Octavian București

"Ieri mi-au livrat coletul. Produsul arată astfel. Vom face tratamentul pentru curățare împreună cu soția. Niște examinări recente au arătat că avem vasele înfundate de colesterol "

Raluca Iași

"Acum o lună am urmat tratamentul cu CARDIO Q10 formula+. Uneori aveam tensiune înaltă și ritm cardiac neregulat. L-am folosit 2 săptămâni. Tensiunea a revenit la normal. Mă simt absolut sănătoasă. "

Claudiu nu este specificat

"Am 61 de ani. Am început să fac tratamente pentru curățarea vaselor acum 5 ani. Mă ajută să-mi mențin sănătatea și-mi dă forțe. Nu am nicio boală, deși mulți din colegii mei au murit deja. Încă mai fac sex, să-mi fie cu iertare. E absolut necesar să ne curățăm vasele sanguine! "

Bianca Sibiu

" Am tratat hipertensiunea cu acest medicament. Sufeream de mulți ani. Cu timpul s-au adăugat diabetul zaharat și problemele cu rinichii. Dereglări de memorie și vedere. Am făcut o mulțime de tratamente diferite fără folos. Am decis să testez CARDIO Q10 formula+. Era prima dată când comandam medicamente pe Internet. S-a dovedit a fi simplu. "

Camelia București

"Mulțumesc! Am privit o emisiune cu acest medicament. L-au recomandat toți medicii. Spuneau că curățarea vaselor este absolut necesară tuturor. "

Ovidiu București

"Medicamentul este extrem de eficient! Confirm! Câțiva ani la rând aveam tensiunea arterială 140/90. După tratament, tensiunea a revenit la 125/80. Mă simt excelent!"

Andreea Tîrgu-Mureș

"Am citit toată informația despre CARDIO Q10 formula+ pe site-ul lor. Surprinzător și impresionant! "

Răzvan N. Brașov

" Am reușit să profit de ofertă! Mulțumesc!"

Marius Iași

" Am făcut un tratament de o lună (cu întreruperi). Mă simt mai bine. Sunt plin de forțe și energie, mi-am fortificat sistemul imunitar. Zici că am întinerit cu 10 ani. Am 72 de ani."

Amelia Timișoara

"Acum 2 luni am făcut și eu un tratament de curățare cu CARDIO Q10 formula+. Când aveam vasele înfundate mă simțeam mereu obosită, iar acum sunt plină de forțe. Reușesc să fac multe lucruri în timpul zilei. Aveam dureri de cap puternice, acum au dispărut. Dorm mai bine. Pentru orice eventualitate, am comandat mai multe cutii. Mulțumesc! "


Comandă CARDIO Q10 formula+ cu reducere de 50%
Termeni si Conditii | Retur | Politica de confidentialitate | Politica retur | Disclaimer | Metode de plata
Doctor Swiss SRL
Bucuresti, Sectorul 3, BDUL. OCTAVIAN GOGA 23 B
0742122123